Beschrijving

Fairsports is aangesloten bij Sport 2000. De formule Sport2000 kent 3 pijlers in haar specialisme. Te weten Voetbal, Running en Training/Fitness. De overige takken van sport bepalen we zelf in ons verzorgingsgebied. Aangezien in ons verzorgingsgebied ook volleybal, korfbal, hockey, wandelsport en darts bedreven wordt hebben wij hier ook een ruime collectie voor. Er wordt ook getennist, gebadmintond en squash gespeeld. Daar zijn we als servicespecialist voor het bespannen en plaatsen van nieuwe grip perfect op ingericht. Voor de starter hebben we hier ook rackets hangen maar ben je iemand die daar een ruime collectie rackets voor wenst verwijzen wij u graag door naar 1 van onze collega specialisten in de regio.

Het is natuurlijk een utopie om alles in huis te hebben maar door de online mogelijkheden van Sport2000 kunnen we vaak ook modellen en/of maten via de Sport2000 webshop bestellen. Dan kun je toch op het vertrouwde adres met de service zoals u van ons gewend bent slagen in Oirschot. We werken met de grote merken.

U kunt bij Fairsports ook terecht voor bedrijfskleding. Van eenmanszaak tot een bedrijf met personeel kunnen wij zorgen dat uw bedrijf een eenduidige uitstraling heeft. Bedrijfskleding moet voorzien worden van uw bedrijfslogo. Dat kan op vele manieren. Van eenvoudig drukwerk in 1 kleur tot fullcolor drukwerk maar het laten borduren van uw kleding behoort ook tot de mogelijkheden.

We hebben vele samenwerkingsovereenkomst met verenigingen. Naast het leveren van de wedstrijdkleding en trainingsmaterialen hebben we bij veel verenigingen afspraken over kledinglijnen. Deze kledinglijnen worden voorzien van clublogo en dragen enorm bij aan de uitstraling van de verenigingen.

Iets waar Fairsports ook altijd druk mee is zijn sportprijzen en aandenkens/herinneringen.

Wij hopen u binnenkort te verwelkomen in onze winkel want wij staan graag voor u klaar.

Video
Volg ons
Categorieën
Gesloten
Openingstijden vandaag: 13:00 - 18:00
 • Maandag

  13:00 - 18:00

 • Dinsdag

  09:00 - 18:00

 • Woensdag

  09:00 - 18:00

 • Donderdag

  09:00 - 18:00

 • Vrijdag

  09:00 - 20:00

 • Zaterdag

  09:00 - 17:00

 • Zondag

  Gesloten

 • 29 november 2021 02:57 lokale tijd

Neem contact op

  Locatie

  Rijkesluisstraat 17, 5688 EC Oirschot, Nederland

   mood_bad
  • Nog geen reacties
  • Voeg een beoordeling toe
   Kunnen we u ergens mee helpen?
   1
   avatar
   Visit Oirschot online
   Welkom bij Visit Oirschot, wij staan klaar voor al uw vragen. Vraag voor een ondernemer/winkel zelf? Zoek hun pagina en vul het contactformulier in.
   13:18
   🚀   by SAM