Beschrijving

Jij wilt gezonder worden, of fitter worden of afvallen en op gewicht blijven? Daar gaan we samen voor zorgen! Het is mijn passie om jou hierbij te helpen en ik verheug me er nu al op om te zien wat het gaat doen met je. Afvallen betekent namelijk niet alleen een paar maten minder. Het mooiste vind ik dat het zorgt voor meer zelfvertrouwen, meer energie en meer zin in de dag en nacht. Je gaat je anders kleden, anders gedragen, je zit veel beter in je vel en je uitstraling wordt anders.

Bewegen en anders eten
Afvallen is vooral keuzes maken. En daar ga ik je bij helpen. Maak een afspraak voor een gratis intakegesprek en vertel me je wensen en streefgewicht. Op basis van jouw wensen, mogelijkheden en budget bepalen we samen de beste werkwijze voor jou; bewegen, diëten of allebei! We maken een persoonlijk plan en dan gaan we aan de slag. Je kunt tot wel 9 kilo per maand afvallen!

Niet afvallen, geld terug
Ik vind het belangrijk dat jij resultaat boekt en je goed voelt bij wat je doet. Elke week kom je daarom even wegen en bespreken we hoe het gaat. Het is niet altijd makkelijk, maar  je zult versteld staan over het resultaat. Ik ben er zeker van dat het gaat lukken. Ik durf je in bepaalde gevallen dan ook een niet afvallen, geld terug-garantie te geven.

Maar er is meer!

Ook als je geen kilootje teveel hebt kan het zijn dat je je niet fit voelt. Ook daarin kan ik je adviseren.  Of wil jij alleen een gezond kleurtje. Je kunt bij ons ook onder de zonnebank. Onze zonnebank heeft niet alleen bruiningslampen, maar ook collageenlampen die je huid verbeteren.

Wil jij meer weten. Kijk op onze website of maak een gratis en vrijblijvende afspraak via 06-40363757.

Astrid Hems
Afslank- en bewegingscoach met 30 jaar ervaring

Video
Gesloten
Openingstijden vandaag: 09:00 - 21:00
  • Maandag

    09:00 - 21:00

  • Dinsdag

    09:00 - 13:00

  • Woensdag

    09:00 - 21:00

  • Donderdag

    09:00 - 18:00

  • Vrijdag

    09:00 - 13:00

  • Zaterdag

    09:00 - 12:00

  • Zondag

    Gesloten

  • 29 november 2021 03:54 lokale tijd

Aangepaste openingstijden

In verband met Covid-19 zijn wij gesloten en werken we alleen op afspraak.

Neem contact op

    Locatie

    Markt, Oirschot, Nederland

      mood_bad
    • Nog geen reacties
    • Voeg een beoordeling toe
      Kunnen we u ergens mee helpen?
      1
      avatar
      Visit Oirschot online
      Welkom bij Visit Oirschot, wij staan klaar voor al uw vragen. Vraag voor een ondernemer/winkel zelf? Zoek hun pagina en vul het contactformulier in.
      13:18
      🚀   by SAM