Beschrijving

Kunst en natuur kunnen het mooiste in elkaar naar boven halen.
Bij A3 Tuingalerie wordt de ontmoeting van natuur & kunst smaakvol zichtbaar gemaakt. Een verleidelijke combinatie, die ervan proeven onweerstaanbaar maakt! De tuin is een lust voor het oog, met om elk hoekje een groene verrassing, van de magnolia’s en kleurrijke bloemperken tot de fraaie sierhagen en van de majestueuze Sequoiaboom tot de sprookjesachtige Davidia de ‘Zakdoekenboom’.

 

Adri en Noortje beschikken over een ruime en jarenlange ervaring als hovenier, boomkweker en tuinarchitect. Zij hebben een eigen kwekerij, met een diversiteit aan planten, struiken en bomen. Daarnaast toont Adri in de tuingalerie en proeve van zijn kunnen op het artistieke vlak. In de tuingalerie toont hij diverse kunstwerken en zijn sculpturen in brons, ijzer, RVS, koper, cortenstaal, bladgoud en glas zijn verrassend en tonen een grote diversiteit.

 

Adri blijkt een bevlogen ondernemer, die met veel passie en graag vertelt over de tuin en zijn inventieve kunst. “ Ik vind het een uitdaging om oude materialen in mijn kunstobjecten te verwerken en ze daardoor een tweede leven te geven. Ik zie vaak nog zoveel nieuwe mogelijkheden in al bestaande materialen. Hij zoekt dan het spanningsveld op, bijvoorbeeld door het combineren van edele en onedele metalen. Daardoor krijg je verrassende reacties in het beeld. Ook in mijn tuincreaties zoek ik vaak de kunstzinnige kant en ga ik de uitdaging niet uit de weg, bijvoorbeeld met mijn opvallende kubusconiferen. Ik vind het ook heerlijk als ik anderen kan laten meegenieten van mijn creaties.”

 

Heeft A3 Tuingalerie uw inspiratie gewekt, of u op leuke tuinideeën gebracht? Een kunstwerk of een tuinontwerp in opdracht behoort tot de mogelijkheden. Adri van den Heuvel bekijkt graag met u hoe huis & tuin perfect op elkaar zijn af te stemmen. Eventueel met een kunstzinnige toevoeging daarin.

 

A3 Tuingalerie is te bezoeken, of aangenaam te combineren met een hapje of een drankje van Theetuin de Galerie.

 

Video
Volg ons
Alleen op afspraak
Openingstijden vandaag: alleen op afspraak
 • Maandag

  Alleen op afspraak

 • Dinsdag

  Alleen op afspraak

 • Woensdag

  Alleen op afspraak

 • Donderdag

  Alleen op afspraak

 • Vrijdag

  11:00 - 17:30

 • Zaterdag

  11:00 - 17:30

 • Zondag

  11:00 - 17:30

 • 29 november 2021 04:34 lokale tijd

Neem contact op

  Locatie

  Beerseweg 11-B

   mood_bad
  • Nog geen reacties
  • Voeg een beoordeling toe
   Kunnen we u ergens mee helpen?
   1
   avatar
   Visit Oirschot online
   Welkom bij Visit Oirschot, wij staan klaar voor al uw vragen. Vraag voor een ondernemer/winkel zelf? Zoek hun pagina en vul het contactformulier in.
   13:18
   🚀   by SAM