Sinterklaas Oirschot

Krijg jij ook al de kriebels in de buik en kun je niet wachten tot pakjesavond.

Amerigo

‘t Kleinste Huisje

Sinterklaas slaapt elk jaar in ‘t Kleinste Huisje aan het Kapelpad in Oirschot. Brengen jullie een bezoekje aan zijn logeeradres? En als je dan door de ramen naar binnen gluurt, vergeet dan niet deze kleurplaat in de briefenbus te stoppen! 

De Sint zou het erg leuk vinden om veel ingekleurde tekeningen te ontvangen. Natuurlijk ook een hele mooie van jou. Lekker kleuren en inleveren dus…

Sinterklaas

Wat een poppenkast

Stichting Sint Nicolaas Oirschot presenteert de sinterklaasfilm met Sinterklaas, Julio, Mario, Pedro & Piccolo.

Dus mocht je deze film thuis op de bank willen zien, ga dan naar www.sinterklaasfilmoirschot.nl en lees daar alles over de livestream, ticketverkoop en wat je moet doen om een bioscoop van je eigen huiskamer te maken.

Sinterklaas

Sinterklaas

Ja één keer per jaar komt de Sint weer naar hier. Het is weer zo ver en dat doet ons plezier. U bent hier nu in Oirschot dat vinden wij zo fijn. Ik hoop nog vele jaren bij jullie te mogen zijn.

Mario de Kookpiet

Ik ben Kookpiet, Mario is mijn naam. Mijn kookkunst is bijzonder, ja zelfs van grote faam. Als het soms gaat roken, krijg ik het niet benauwd. Ik rommel en ik stommel, en het gaat slechts zelden fout.

Piccolo de Pakpiet

Piccolo de Pakpiet, ik ben misschien wat klein. Pakjes vol cadeautjes, is waar ik groot in kan zijn. Pakpapier en linten, plakband of wat lijm. Ik knutsel en ik frutsel, Wat er in zit blijft geheim.

Julio de Zangpiet

Julio de Zangpiet, muziek dat is mijn vak. Iedereen gaat stralen, als ik weer eens flink uitpak. Een hoge of een lage noot, alleen of met alleman. We zingen en we swingen, want daar word je vrolijk van.

Pedro de Rijmpiet

Ik ben Pedro, ze noemen mij de Rijmpiet. Het kan haast niet gebeuren dat je mij zonder veer ziet. Al wat los of vast zit, ik rijm het aan elkaar. Ik pieker fanatieker en heb weer een rijmpje klaar.

Kunnen we u ergens mee helpen?
1
avatar
Visit Oirschot online
Welkom bij Visit Oirschot, wij staan klaar voor al uw vragen. Vraag voor een ondernemer/winkel zelf? Zoek hun pagina en vul het contactformulier in.
13:18
🚀   by SAM