Sinterklaas Oirschot

Lieve vrienden van Sinterklaas Oirschot,
We hebben de afgelopen tijd niet stil gezeten. De impact van Corona, het sluiten van de Enck en de jaarlijks terugkerende discussie rondom zwarte piet (inmiddels een traditie geworden) is groot en zorgt ervoor dat we gezocht hebben naar creatieve oplossingen.

We hadden er nog zo op gehoopt maar helaas; dit jaar geen intocht in Oirschot. Ook de theatervoorstellingen zoals jullie van ons gewend zijn kunnen geen doorgang vinden. Een weloverwogen besluit wat we met pijn in ons hart hebben moeten nemen. Het is niet
anders.

Wat dan wel?
Het kleinste huisje blijft zoals vanouds de plek waar Sinterklaas logeert.
Alle gelovige kinderen in Oirschot krijgen gewoon een kleurplaat, ook dat blijft dus zo.

En… we kunnen toch in de Enck terecht!
Niet met ‘live’-voorstellingen maar met het vertonen van een film genaamd “Wat een poppenkast”. Acteurs in deze film zijn onze eigen Sinterklaas, Piccolo, Mario, Julio en Pedro. Toch in de mooie rode stoelen, maar wel met inachtneming van de RIVM regels.

Er wordt achter de schermen hard gewerkt om dit mogelijk te maken. Op zeer korte termijn maken we bekend waar de tickets voor de filmvoorstelling te kopen zijn. Laten we er samen het beste van maken, we zien jullie heel graag weer in de Enck!

Door de nieuwe corona maatregelen die maandag jongstleden bekend zijn gemaakt, lijkt een theaterbezoek weer verder weg.

Toch blijven we er in geloven en werken we met passie door aan onze bijzondere filmvoorstelling. Om onnodige  teleurstelling te voorkomen wachten we met de start van de kaartverkoop tot de termijn van de huidige regels afloopt. Dat zal dus pas over twee tot drie weken na nu zijn.

Zonder de nieuwe maatregelen was de verkoop aankomende week gestart maar we houden goede moed. Zeker na al jullie hartverwarmende reacties en vele deelacties waardoor we ongekend veel mensen hebben kunnen bereiken en daarmee uitzicht hebben kunnen geven op weer eens een feestelijk gezinsuitje in deze bijzondere tijd. 

Ons geduld wordt helaas nog even op de proef gesteld, maar als de maatregelen het toelaten gaat ons winkeltje meteen voor jullie open! 

Bekijk de pagina van Sinterklaas Oirschot en download binnenkort de kleurplaten actie.

Opmerkingen

mood_bad
  • Nog geen reacties
  • Voeg een reactie toe