Prijsuitreiking Halloween Oirschot 2019

Met de prijsuitreiking door de jury van Halloween Oirschot op zaterdag 23 november j.l. is de editie voor dit jaar feestelijk afgesloten.

In De Enck kwamen ruim honderd vrijwilligers en organisatie bij elkaar om samen te genieten, napraten en evalueren tijdens een After-Party. Met een half uur durend filmpje kon nu iedereen die de route zelf niet heeft kunnen lopen zien wat voor een geweldig event er weer is neergezet, samen met 300 andere vrijwilligers die bijna 10.000 bezoekers hebben zien langskomen op zaterdag 26 oktober.

Bij al deze acts die georganiseerd werden, mensen die iets met hun huis deden, ondernemers die op het thema in zijn gesprongen, kinderen die spontaan een uitvoering hebben gegeven, daar hoort natuurlijk een prijs bij. Deze bestond uit een oorkonde en een cadeaubon van Het Land van Oirschot.

Uit handen van de jury, bestaande uit Jacqueline van de Westelaken en Hans Markus, ontvingen de prijswinnaars de welverdiende prijs.
Dit was tevens voor beide de laatste handeling binnen de organisatie van Halloween Oirschot. Jacqueline en Hans zijn er vijf jaar geleden mee begonnen, en inmiddels is het zo’n groot evenement geworden dat dit niet meer in combinatie met de winkels die ze hebben te doen is. Wel zijn Jacqueline en Hans aan het broeden voor weer een nieuw evenement voor Oirschot wat uniek is, … het bloed kruipt waar het niet gaan kan volgens Hans.

De prijswinnaars;

Kinderact; Charlies Chocolate Factory
Locatie; Hoek Kanunnikensteeg / Kapittelhof
Deze deelde snoepjes uit aan de kinderen op een hele originele wijze.

Straatact; Drie huizen met een heksenfilm, kerkhof e.d.
Locatie; Molenstraat
Een hele show voor de raam en de tuinen helemaal in stijl aangekleed.

Ondernemers stimulerings-prijs; Etalage van de makelaar met spookhuizen.
Locatie; Rijkesluisstraat – Van de Meerendonk makelaar.

Acts; huize Frankjorum
Locatie; Doctor van Wamelstraat
Mensen hadden hun hele huis omgebouwd en lieten bezoekers door hun huis gaan om te griezelen.

Aanmoedigingsprijs;
Locatie; Kapelpad 7
Een groep jongeren die daar een act hebben georganiseerd en op die manier de toekomst van Halloween Oirschot waarborgen.

Foto; Martin van Wulfen – Pixelview-fotografie.

Opmerkingen

mood_bad
 • Nog geen reacties
 • Voeg een reactie toe
  Kunnen we u ergens mee helpen?
  1
  avatar
  Visit Oirschot online
  Welkom bij Visit Oirschot, wij staan klaar voor al uw vragen. Vraag voor een ondernemer/winkel zelf? Zoek hun pagina en vul het contactformulier in.
  13:18
  🚀   by SAM