• Er zijn geen activiteiten gevonden voor je zoekopdracht. Reset Filters
 • Overnachten in Oirschot op bijzondere locaties in het groen of het centrum

  Of het nu back to basic is, state of the art of iets ertussen in, Oirschot komt ruimschoots tegemoet aan de individuele wensen met het oog op overnachten.


  Grote en kleine bungalowparken zijn, evenals campings, vanwege de extra faciliteiten uitermate geschikt voor gezinnen. Kies je voor rust en meer privacy, dan is een knusse Bed & Breakfast ergens in het groen of het centrum ideaal. Je vindt ze verspreid over de hele gemeente Oirschot in talloze variaties. Zo ook minicampings en groepsaccommodaties en de zeer populaire camperplaats.


  Centraal staat de vanzelfsprekende Oirschotse gastvrijheid, die een verblijf hier meer dan aangenaam maakt en uitnodigt om gauw weer terug te komen. Steeds meer mensen kiezen daarom voor een eigen vakantiewoning in Oirschot.

  Wilt u weten wat er te doen is in Oirschot? Wilt u weten welke evenementen, tentoonstellingen, uitvoeringen, toneelstukken, muziekfestivals, exposities u kunt bezoeken. Klik hier voor een overzicht van activiteiten.

  Bed & Breakfast en Hotels

  Overnachten in hotel of Bed & Breakfast, dus pure luxe……genieten in Oostelbeers, Middelbeers, Westelbeers, Spoordonk en Oirschot.

  Lekker slapen op een hoeve of authentiek landelijk buitenverblijf. In het centrum of in de natuur, van luxe tot goedkoop. Kies de B&B die bij jou en je budget past! Je wordt steeds warm onthaald en je bent uiterst welkom zoals overal in Brabant.

  In de 3 Oirschotse hotels wordt u op een andere maar wel op een Bourgondische manier verwelkomd, want dat past bij ons in De Brabantse Kempen.

  Campings, Vakantiewoningen en Camperplaats

  Afwisselende en betoverende natuur, frisse lucht, rust en ruimte. Heerlijk kamperen of gebruik maken van de trekkershut. Een luxe camping met zwembad en kindvriendelijke faciliteiten of een kleine camping met weinig faciliteiten, zeg het maar. Voor campers hebben we een prachtige camperplaats. En zoek je een comfortabele vakantiewoning, ook dat vind je hier.

  Kortom, volop keus in Oirschot!