Land van Oirschot: proef en geniet!

In en rond het oude centrum vindt u sfeervolle winkels voor een gezellig dagje uit. Mode, horeca en cultuur wachten erop om door u ontdekt te worden. Op z’n Oirschots natuurlijk, in een omgeving van historie en bourgondisch genieten.

De streekproducten uit het Land van Oirschot zijn verrassend van smaak, puur en origineel. Maar vooral: met veel vakmanschap en passie geproduceerd. Veel van deze streekproducten zijn te koop in ‘t Bint.

Land van Oirschot

Het dorp heeft als ‘Monument in ‘t Groen’ ruim driehonderd monumenten. Oirschot zit vol met verborgen parels. Zowel rond de Markt, in Spoordonk of de Beerzen, als in het uitgestrekte buitengebied. Met smalle straatjes en twee prachtige kerken in het centrum, twee beschermde dorpsgezichten, verstopte culinaire verassingen en culturele geheimen en niet te vergeten elf prachtige natuurgebieden.

De kernwaarden van het Land van Oirschot zijn: CultureelBourgondischMonumentaalLandelijk.

Toeristenpoorten

In samenwerking met Brabants Landschap hebben de Toeristenpoorten elk vanaf hun locatie prachtige wandelroutes uitgezet. U wordt van harte uitgenodigd om het Land van Oirschot op een actieve, verrassende en inspirerende manier te ontdekken.

Toeristenpoorten zijn de start-, aanleg-, of eindpunten voor de bezoekers. De toeristenpoorten zijn de eerste kennismaking met het gebied; bezoekers vinden hier informatie over natuurgebieden, recreatiemogelijkheden, streekproducten en eet- en verblijfmogelijkheden. Elke toeristenpoort is uniek doordat het een eigen thema heeft bijvoorbeeld de bourgondische mensen of gastvrije landbouw.

Land van Oirschot cadeaubonnen

Een cadeaubon van het Land van Oirschot kunt u besteden bij veel verschillende ondernemingen in Oirschot; bij verschillende cafés, restaurants, winkels, boederijen, bed & breakfasts, enzovoorts. Bijvoorbeeld voor een kopje koffie met gebak, een diner, een overnachting, een leuk streekproduct, een workshop of een heerlijke massage.

Verkoopadressen van de Land van Oirschot cadeaubonnen: ‘t Bint, Markt 36 A in Oirschot. Visit Oirschot, Markt 1 (Oude Raadhuis) in Oirschot.

Zie hieronder waar de bonnen onder meer in te wisselen zijn. Of klik voor een compleet overzicht hier.