Laat je gaan (Sint-hit 2019!) – Remon&Toon

Remon van Voorenberghe & Toon Capel schreven een nieuw liedje voor Sinterklaas. Ze belden hem op om te vragen of hij het iets vond. Sinterklaas was enorm enthousiast en kreeg er de kriebels van in zijn buik. Dat wilde hij wel eens met eigen oren horen. En met eigen ogen zien! Daarom nodigde hij Remon&Toon uit op zijn kasteel in Spanje. Zangpiet Julio ontving hen hartelijk, maar rijmpiet Pedro, kookpiet Mario en pakjespiet Piccolo wisten nog van niks. Hoorden zij nou muziek? Daar moesten ze het fijne van weten. Ze renden door de lange gangen van het kasteel. En vlogen toen vol het feestgedruis in. Ze dansten en dansten, urenlang. Ze lieten zich helemaal gaan. Toen Remon&Toon alweer naar Nederland reden, liepen ze nog steeds in polonaise. Wat een feest was dat!

En dat lieve jongens en meisjes, dat gaan we met zijn allen tijdens de intocht in Oirschot nog eens dunnetjes over doen. Zorg dus dat je zaterdag 16 november een mooi plekje bemachtigt in de Sint Petrus-basiliek en doe lekker mee!

En krijg jij ook geen genoeg van het liedje? Bekijk hem hier:

Spotify: https://sptfy.com/4K06

Deezer: http://www.deezer.com/track/782784432

AppleMusic: https://music.apple.com/…/al…/laat-je-gaan-single/1484627437

Opmerkingen

mood_bad
 • Nog geen reacties
 • Voeg een reactie toe
  Kunnen we u ergens mee helpen?
  1
  avatar
  Visit Oirschot online
  Welkom bij Visit Oirschot, wij staan klaar voor al uw vragen. Vraag voor een ondernemer/winkel zelf? Zoek hun pagina en vul het contactformulier in.
  13:18
  🚀   by SAM