Halloween Oirschot

In goed overleg hebben wij helaas moeten besluiten om Halloween Oirschot dit jaar niet te laten doorgaan.

Vanwege de grote onzekerheid over het verdere verloop van het Covid-19 virus, kunnen we als organisatie niet garant staan voor de gezondheid en veiligheid van onze bezoekers, medewerkers en vrijwilligers.

Ook is het lastig om op dit moment met de voorbereidingen bezig te zijn. Vergaderingen, bijeenkomsten e.d. zijn niet zo simpel te organiseren helaas. Een groot evenement zoals Halloween Oirschot betekent een maandenlange voorbereiding, ook voor de vele vrijwilligers die met een act meedoen.
Tot 1 september mogen er geen grote evenementen plaatsvinden, en het is daarna te kort om dan nog met de organisatie te beginnen gewoon. We vinden het heel erg jammer, maar we denken ook dat onze keuze de enige juiste is op dit moment. We vragen dan ook je begrip voor dit besluit en hopen dat we er volgend jaar weer een nog grootser event van kunnen gaan maken.
Kunnen we u ergens mee helpen?
1
avatar
Visit Oirschot online
Welkom bij Visit Oirschot, wij staan klaar voor al uw vragen. Vraag voor een ondernemer/winkel zelf? Zoek hun pagina en vul het contactformulier in.
13:18
🚀   by SAM