Het toeristisch informatiepunt!

Welkom in Oirschot!

Voor alle informatie binnen de gemeente Oirschot over toerisme en recreatie bent u van harte welkom bij Visit Oirschot op de Markt 1. Wij zijn gehuisvest in het Oude Raadhuis, een eeuwenoud monument. U bent van harte welkom om binnen bij ons een kijkje te komen nemen!

We bieden uitgebreide info over recreatieve en toeristische vrijetijdsbesteding. U kunt ook terecht voor cadeaubonnen, (streek)boeken en diverse wandel- en fietskaarten.
U wordt geholpen door een enthousiast team van vrijwilligers!

Zou jij graag ambassadeur (V/M) van onze prachtige Gemeente Oirschot willen zijn? En tevens werken in het mooie Oude Raadhuis aan de markt in Oirschot?

Dan zijn wij op zoek naar jou!

Enthousiaste vrijwilligers die gastvrijheid in hun bloed hebben, trots zijn op al het moois in onze gemeente, interesse hebben in de historie en zich hierin willen verdiepen, maar vooral bezoekers op een inspirerende wijze ontvangen om er samen met hen een leuke dag van te maken…een dagje Oirschot om nooit te vergeten!

Contactgegevens

Markt 1 (Oude Raadhuis) 5688 AJ Oirschot
e-mail : info@visitoirschot.nl
tel: 0499 216 514

KvK: 54047188
Update openingstijden per 20-12-2021: momenteel zijn ook wij gesloten. Cadeautjes of wandelroutes kunnen telefonisch besteld worden en in overleg opgehaald worden.