Branding Oirschot

“Samen met Visit Oirschot en betrokken ondernemers, organisaties en inwoners zijn wij al even bezig met het ontwikkelen van een merkstrategie. Wij zijn onze identiteit gaan onderzoeken en wij zijn gaan kijken wat ons dorp onderscheidend maakt ten opzichte van de omliggende gemeenten.

Onze vele monumentale bezienswaardigheden maken ons uniek in de hele regio. Dat moeten we laten zien én laten beleven. Daarom hebben wij ervoor gekozen om Oirschot op de kaart te gaan zetten als levend erfgoed dorp. Daar hoort natuurlijk een nieuw passend logo bij.

Dit logo is van en voor iedereen. Dat wil zeggen dat wij het als gemeente gaan gebruiken maar dat u het ook mag gebruiken zodat wij samen Oirschot promoten! Wil je het nieuwe logo ook komen bewonderen?

Op zaterdag 18 januari om 12.00 uur ben je welkom op de Markt in Oirschot voor de feestelijke lancering. Graag tot dan”!

Opmerkingen

mood_bad
 • Nog geen reacties
 • Voeg een reactie toe
  Kunnen we u ergens mee helpen?
  1
  avatar
  Visit Oirschot online
  Welkom bij Visit Oirschot, wij staan klaar voor al uw vragen. Vraag voor een ondernemer/winkel zelf? Zoek hun pagina en vul het contactformulier in.
  13:18
  🚀   by SAM