• Er zijn geen activiteiten gevonden voor je zoekopdracht. Reset Filters
 • Activiteiten in Oirschot

  Activiteiten en ideeën voor het organiseren van een uitje in Oirschot. Van bedrijfsuitje tot vrijgezellenfeest of een leuke workshop! Combineer diverse activiteiten en culinaire mogelijkheden om er een complete dag van te maken. Langer in Oirschot verblijven? Klik hier voor overnachtingen.

  Overzicht van activiteiten, cultuur, uitjes en evenementen in Oirschot.

  Een plaats tussen de steden Tilburg en Eindhoven in de provincie Noord-Brabant is Oirschot. Het is een bijzondere plaats waar vele monumenten en vrije natuur te vinden is. Een toplocatie om op de fiets te verkennen. Wil je je groepsuitje uniek maken huur dan tandems of maak een mooie route per step. Een absolute aanrader voor je bedrijfsuitje, klassenuitje of familiedag van diverse ondernemers.

  Voor een creatief en feestelijk dagje uit met vrienden, collega’s of kinderen zijn hier de leukste Brabantse workshops en activiteiten samengebracht. Het aanbod heeft voor ieder wat wils: chocolade, bloemschikken, wijn maken of beeldhouwen het kan allemaal.

  Ook Land van Oirschot bied diverse activiteiten kom bijvoorbeeld naar ‘t Bint – de winkel aan de Markt met (streek) producten gecombineerd met. dagbestedingsactiviteiten.

  Leuke activiteiten voor een verrassend dagje uit, in en rond Oirschot.

  Organiseer je een activiteit voor de vriendengroep?

  Oirschot is echt de plek voor een groepsuitje, personeelsuitje of bedrijfsuitje. In regio Oirschot is echt alles te doen voor grote en kleine groepen. Bijvoorbeeld Pitch&Putt Golf, Voetgolf of Bubbel voetbal is zeer geschikt als uitje voor een vriendengroep. Of wil je juist het mooie buitengebied van Oirschot ontdekken. Huur een E-chopper, Segway, solex of een huifkar en Ontdek Oirschot.

  Samen genieten van originele activiteiten in het Brabantse land.

  Overzicht evenementen in Oirschot

  Wilt u weten wat voor evenementen, tentoonstellingen, uitvoeringen, toneelstukken, muziekfestivals, exposities bij te wonen zijn? Bekijk hier voor het opdoen van leuke ideeën voor uw weekendje weg of dagje uit in Oirschot.